Concluzie

« »

Candidoza, înainte de toate este în primul rând o problemă internă. Candidoza și cu toate simptomele asociate ei sunt de fapt, doar semnale de alarmă din partea organismului ce denotă un dezechilibru interior mai profund.

Având candidoză, înseamnă condiție internă compromisă care rezultă din alegeri alimentare deficitare, digestie înceată, medicamente, adminstrarea de steroizi și antibiotice, supunerea la stres, dezechilibru hormonal, sistem imunodeprimat și igienă deficitară.

Trebuie să conștientizăm că infecția cu candida este o boală internă și nu una externă care poate fi tratată utilizând creme și loțiuni (sau folosind medicamente care ameliorează simptomele, pentru o scurtă perioadă de timp și cauzează și efecte secundare). Ascultă-ți organismul și manifestă  responsabilitate asupra sănătății tale și a stării generale de bine, și te poți asigura de o viață fără candidoză!

În vederea obținerii unui sistem echilibrat este nevoie de efort, dar este un dar extraordinar pe care ți-l faci ție însuți. Un corp purificat, detoxifiat, echilibrat hormonal, înseamnă un corp fericit – eliberat de majoritatea bolilor și afecțiunilor. Întregirea acestui sistem holistic îți va reda o viață lipsită nu numai de candidoză, ci și de multe alte boli pe care le-ai fi manifestat dacă nu ai fi urmat toți pașii obligatorii care au permis vindecarea corpului din interior spre exterior. Te vei simți mai tânăr, mai puternic, mai fortifiat, energizat, și cu mai mult control asupra vieții tale decât aveai înainte de a începe acest program holistic.

Țin să menționez că toate produsele naturiste prezentate în această carte se găsesc sub o formă sau alta în plafarele din întreaga țară, iar unde nu este specificat modul de administrare, se urmează cel din prospectul atașat produsului. Dacă nu poți urma întocmai protocolul expus, încearcă să aplici în linii mari ceea ce este mai important (consum de usturoi și aplicarea locală, lenjerie de bumbac, largă, alimentație fără zahăr și bazată pe crudități și întărirea imunității) și nu uita de suplimente care sunt ușor de administrat, și sunt de un real folos!

Tot protocolul expus nu se aplică sugarilor, copiilor cu sensibilitate crescută la oricare din produse, sau bătrânilor cu boli asociate ce nu permit urmarea strictă a programului!

Sper că această carte ți-a oferit informație educațională utilă, ți-a fost un ghid bun și te-a motivat îndeajuns de tare încât să iei o decizie care îți va schimba într-adevăr viața.

Îți doresc să ai parte din plin de noul tău stil de viață, pe care să-l menții orice ar fi pentru că nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat! Să ai parte de iubire și succes în tot ceea ce faci!« »