Povestea mea

« »

Numele meu este Rodica Bogdan și încă din copilărie am fost extrem de mândră de starea mea generală de sănătate, vigoare, energie și stare de bine. Am avut parte de o viață activă, fără probleme de sănătate pănă la vârsta de 30 de ani. În acest moment am început să experimentez în mod subit o serie de simptome cu care nu eram familiarizată și care se înrăutățeau  pe măsură ce timpul trecea, erau chiar foarte deranjante și  jenante. Am început să sufăr de o formă severă de infecție cu candida amplificată de oboseală, arsuri provocate de reflux esofagian și crampe la nivelul stomacului, plus amețeală.

Doar în momentul în care am început să sufăr de erupții cutanate, sinuzită și infecții ale căilor respiratorii  însoțite de o constantă scurgere nazală, am realizat că ceva din interiorul sistemului meu era în neregulă, așa că am decis să fac ceva.

Pentru erupții am aplicat diferite creme antiinflamatoare renumite dar rezultatele au fost de scurtă durată și din moment ce am oprit folosirea lor, erupția a revenit în formă mult mai severă. De asemenea pastilele și OTC-urile care trebuiau să-mi vindece infecțiile respiratorii s-au dovedit a avea același rezultat slab. Am urmat fiecare prescripție medicală, medicament, unguent sau creme vaginale renumite pentru tratarea candidozei , am luat Diflucan, Nizoral și Gynazol, am aplicat Canesten și multe alte medicamente pe bază de rețetă, care au avut efectul prevăzut doar pentru o perioadă scurtă de timp.

În final, m-am decis că e timpul să mă opresc din înghițit pastile și în mod surprinzător doctorul a descoperit că starea mea de sănătate era bună, inima era bine, la fel și plămânii, tensiunea arterială normală ca și glicemia de altfel în aceleași limite normale. Medicul m-a întrebat dacă am suferit de vreo problemă în trecut și am menționat candidoza vaginală, arsurile provocate de refluxul gastro-esofagian, problemele digestive, erupțiile și scurgerile nazale.

Doctorul a susținut faptul că majoritatea oamenilor în jurul vârstei de 30 de ani încep să experimenteze astfel de simptome și că nu trebuie să mă îngrijorez atâta timp cât schimb câte ceva în regimul meu alimentar (să evit laptele) și să-mi administrez un antiinflamator , un antiacid, iar cremele antifungice ar trebui să funcționeze. Când i-am spus că deja am luat cam tot ceea ce îmi recomandase dar fără succes, el a susținut că nu am le-am administrat corespunzător și suficient de mult. Nu a reușit să-mi explice de ce aceste simptome au apărut și a neglijat să mă avertizeze despre felul în care ar putea evolua în probleme mai grave de sănătate, dacă le las netratate.

Câteva saptămâni mai târziu după controlul medical toate simptomele corelate cu candidoza s-au înrăutățit deoarece cremele antifungice doar au ameliorat problema. Nu am realizat că toate toxinele și drojdiile se adunau în intestinele mele, abia mai târziu am fost diagnosticată cu suprainfecție cu candida și astfel toate celelalte stări pe care le prezentam erau doar simptomele acestei incontrolabile candidoze.

După cum am început să caut în abordările holistice pentru vindecare, primul lucru pe care l-am realizat a fost că niciodată pentru o boală nu există o singură cauză și nu există medicamente magice sau o vindecare rapidă. Curând mi-am dat seama că abordarea convențională nu oferă și nici nu va oferi vreodată o vindecare autentică pentru condiția mea. Mai mult, medicina convențională oferă un ajutor temporar atâta timp cât se confruntă cu simptomele bolii și nu cu boala în sine.

Cum la baza fiecărei boli stau o mulțime de factori, soluția va fi întotdeauna multi-dimensională, aceasta denotă faptul că trebuie să combatem toți factorii și nu doar o singură cauză. Abordarea holistică este singura soluție permanentă pentru toate tipurile de infecție cu candida și simptomele lor.

După peste 7 ani de cercetări, am pus în final laolaltă toate piesele puzzle-lui Candida și am creat un program 100% complet natural holistic pentru tratarea candidozei care vizează combaterea cauzei, inclusiv toate simptomele deranjante și dureroase relatate.

În primele câteva săptămâni de aplicare a principiilor din programul meu, am început să simt mai multă energie și vitalitate. Oboseala, flatulența, candidoza, arsurile provocate de refluxul gastro-esofagian și erupțiile au dispărut cu ușurință. Am asistat la o schimbare dramatică a tenului, vederea s-a îmbunătățit în mod semnificativ iar scurgerile nazale, mintea tulbure și schimbările bruște de comportament au dispărut de asemenea. Mi-am revenit în final.

Succesul e al tău!

Soluția pe care o ofer în acestă carte este inteligentă, holistică, dovedită științific și care prezintă o abordare naturală care contribuie la eliminarea cauzei și a simptomelor în candidoză. Un număr semnificativ de oameni care fie au citit cartea aceasta, fie m-au cunoscut și au folosit aceste metode prezentate în carte, sunt dovezi vii că infecția cu candidă poate fi permanent eliminată. Ei sunt dovada că a scăpa de candidoză chiar și în cazurile severe este posibilă.

Această carte te va ajuta să adopți un stil de viață sănătos pe care ar fi ideal să-l menții pentru a nu te întoarce de unde ai pornit, pe lângă faptul că te ajută în vindecarea de care ai atâta nevoie, te va scăpa și de constipație și obezitate, dacă este cazul. Nu este un proces de scurtă durată, e nevoie de răbdare și persistență, deoarece rezultate vizibile pot apărea după 4 sau chiar 6 săptămâni. Mai mult, fiecare persoană este unică și altfel se adaptează, reacționează la tratament în mod diferit. Rezultatele pot varia diferit de la persoană la persoană, fiecare cu forme și grade diferite de  severitate în infecția cu candida și în funcție de sensibilitatea fiecăruia la anumite alimente. Ține minte că e nevoie de timp pentru vindecarea corpului tău, pentru menținerea lucrurilor sub control.« »