Puncte cheie despre acest sistem împotriva candidozei

« »

Înainte de a intra în inima programului și a-ți dezvălui povestea personală, vreau să împărtășesc cu tine motivele pentru care acesta  este cel mai puternic  sistem anti-candidoză dezvoltat până acum.

1) Îți oferă un plan testat pas cu pas, pentru reușită!

Acest aspect te ajută, spre deosebire de toate celelalte sisteme anti-candidoză, să urmezi pașii exacți de care ai nevoie pentru a te vindeca de infecția cu candida și pentru a-ți crea un stil de viață sănătos. Ți se prezintă exact ce ai de făcut, cum, când și nu în ultimul rând de ce să respecți întocmai ordinea recomandată.

2) Tot acest program a fost scris de o persoană care a suferit într-adevăr de candidoză!

Nu  a fost scris de vreun om de știință care nu a avut niciodată acest tip de infecție, în schimb a fost scris de o persoană, care in mod real s-a confruntat cu această afecțiune. Persoană, care a suferit ani la rând de această iritantă condiție și care, după nenumărate încercări prin toate metodele posibile, de la medicație pe bază de ovule, creme, comprimate până la diete și reflexoterapie, reușește să prezinte un sistem complet pas cu pas pentru vindecare.

3) Sistem bazat pe rezultate reale în toată lumea!

Pe bază de rezultate foarte bune și nu teorie din cărți sau lecții învățate la diferite cursuri a căror sursă este necunoscută, scrierea acestei cărții are drept punct de pornire vindecarea completă  a sute de persoane suferind de candidoză, folosind aceleași principii din interiorul acestui program, inclusiv vindecarea autorului însuși.

4) Informație, care nu va duce doar la ameliorarea simptomelor tale, dimpotrivă, care abordează sănătatea și echilibrul tău interior!

Tratarea cauzei infecției cu candida nu poate fi niciodată obținută dacă corpul tău se află în dezechilibru. Această infecție nu este o boală sau o problemă dermatologică, indiferent de ce îți spune doctorul, ci este vorba de asumarea responsabilității față de corpul tău și de reinstalarea stării de echilibru, unde nici o boală nu poate exista, nu doar candidoza.

5) Nu este vorba doar de un program de nutriție!

Îmbină nutriția cu un program de curățare complet și are drept scop refacerea organelor în ceea ce privește funcția de eliminare, regim alimentar, suplimente, mod de viață, combinație ce restabilește echilibrul interior al corpului tău. Pe scurt, este sistemul holistic perfect pentru vindecarea candidoziei.

6) Acest sistem nu confundă simptomele candidozei cu vindecarea acesteia!

Trebuie să ții cont de faptul că, a stopa sau ameliora simptomele manifestate la exterior este total diferit de a trata  cauza care a dus la apariția acestora. Cu scopul de a te vindeca definitv de această iritantă condiție, trebuie să neutralizezi mediul propice dezvoltării acestui fung (mai multe informații în acest sens în capitolele ce vor urma), astfel vei primi tot ceea ce este necesar pentru ca acest mediu prielnic să înceteze a mai exista în corpul tău.

7) Programul oferit nu reprezintă  un bandaj rapid și temporar!

Întregul concept de a vindeca candidoza prin mascarea simptomelor, precum și folosind diverse tratamente dermatologice este o idee eronată.  Dacă te hotărăști să te vindeci o dată pentru totdeauna de infecția cu candida nu este o opțiune să adopți un regim de viață corect doar pentru o perioadă de timp, deoarece în momentul în care îi vei oferi din nou hrana preferată de care are nevoie, acest fung va lua amploare, și tot efortul tău va fi egal cu zero, de aceea adevărul este că singura cale de a scăpa vreodată de candidoză este de a adopta noi obiceiuri alimentare, și, foarte important, de a le păstra. Este foarte posibil să fie incomod la început dar va deveni curând adânc înrădăcinat în rutina ta  zilnică, va deveni ușor, natural și merituos.« »