Reiki în tratarea candidozei

« »

Reiki”, adică ”Energie Spirituală sau Universală” (Rei = spirit, universal; ki = energie), este cea mai apreciată metodă de terapie energetică, fără efecte secundare sau contraindicații. Prin această terapie nu se uzitează de energia personală (bioenergie) ci de energia universală spirituală, de o vibrație foarte pură, prin definiție pozitivă și foarte benefică, acționând atât în plan fizic cât și la nivel subtil. Reiki acționează chiar dacă persoana tratată nu crede, nu simte sau nu a mai interacționat cu această energie.

Prin reiki se pot trata boli cronice, acute, cu simptome diverse și cu rezultate foarte bune, fiind o terapie nedureroasă, chiar relaxantă, liniștitoare, prin care se completează fitoterapia, alimentația naturistă, atitudinea pozitivă și o activitatea spirituală rezonabilă. Toate acestea se completează reciproc și ne fac să fim un puzzle integru prin care sunt alimentate pozitiv toate aspectele ființei umane.

Deoarece toate bolile au o cauza energetică ce a apărut datorită unor atitudini, gânduri, fapte greșite pe care le-am avut/făcut în trecut este bine să apelăm la terapia prin reiki, deoarece prin aceasta se poate lucra și asupra acestui aspect atât de puțin cuantificat, dar care este de o importanță vitală, de aceea în acest sens ne schimbăm în bine, corectându-ne totodată atitudinea și comportamentul față de cei din jurul nostru.

Oricum ar fi, această latură este prezentă în noi și este neseparabilă, totul este interconectat și vital. Dacă încercăm să ignorăm acest aspect atunci cauza va rămâne în continuare acolo și va genera din nou  recidiva în cazul candidei. Foarte multe boli cronice sunt în mintea noastră, adânc înrădăcinate și trebuiesc atenuate până la dispariție, bineînțeles prin intermediul terapiei reiki, dar este bine măcar să conștientizăm acest aspect. Reiki poate vindeca această afecțiune:  candidoza.« »