Uleiul de ricin: elimină inflamația, constipația și accelerează procesul de vindecare

« »

Uleiul de ricin este cunoscut pentru proprietățile sale laxative, dar astăzi este cel mai adesea folosit extern ca terapie naturală, datorită abilității sale de a se absorbi rapid prin piele, având o influență benefică în procesele de eliminare și digestie a organelor, îmbunătățind sistemul limfatic, relaxând musculatura și îmbunătățind procesul de eliminare.

Folosind uleiul de ricin prin aplicare locală, ameliorați durerea, ajutați procesul de eliminare, vindecarea țesuturilor și organelor de la nivelul aplicării, în ceea ce privește candidoza, reduce inflamația, durerea, constipația și accelerează vindecarea.

Aplicat în zona ficatului ajută la metabolizarea hormonilor.

Atenție! Uleiul de ricin încălzit nu trebuie utilizat de către gravide sau de femeile care alăptează sau în timpul menstruației, în cazul tumorilor canceroase, ulcere, fibroame uterine. Întotdeauna recomand să consulți un medic holistic pentru a indica frecvența tratamentului, individualizat.

Pentru a intensifica efectul, acest ulei trebuie folosit de 4-5 ori pe săptămână.

Componentele compresei cu ulei de ricin:

  • Uei de ricin
  • folie de plastic
  • 1 metru de pânză de bumbac
  • Prosop  mai vechi
  • 3 ace de siguranță

Indicații: îmbibă materialul de bumbac cu ulei de ricin și înfășoară-l în jurul abdomenului și prinde-l cu ace de siguranță, după care aplică o folie de plastic pe deasupra pentru a proteja hainele și așternuturile, după care îți poți aplica un prosop care nu îți mai este de folos, tot pentru protecție suplimentară. Poți plasa pe abdomen și o sticlă cu apă fierbinte pentru relaxare. Lasă să acționeze pentru 30-60 minute, timp în care stai întins, relaxat, dar cel mai bun moment de aplicat această compresă este înainte de culcare.« »